BOMBES VERDES
Bon dia! Avui us ensenyem una de les nostres especialitats, bombes verdes! Unes croquetes boníssimes ideals per començar amb energia aquest pont.
Ajuntem les dues pastes en una paella (sense oli, ja que la ceba i l'all ja en porten).
Mentre la massa verda es va fent poc a poc (a foc baix), fem dos pits de pollastre filetejats a la planxa. Un cop el tenim ben fet (sense que es torri) el passem per la trituradora.
Ara que la massa verda està ben feta i el pollastre triturat, unim les masses dins la paella. Ho barregem, hi afegim sal, pebre i orenga.
Ho deixem coure uns minuts i apaguem el foc. Deixem refredar la massa. Un cop freda ens posem a fer les boles.
Primer les arrebossem amb farina blanca, després les passem per ou i finalment les arrebossem amb farina de galeta (nosaltres fem servir una farina granulada que fa més cruixent l'arrebossat).
Ja tenim les bombes verdes fetes, ara només cal fregir-les i menjar-les!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios