BOMBES VERDES

Per 16:03 , ,

Bon dia! Avui us ensenyem una de les nostres especialitats, bombes verdes! Unes croquetes boníssimes ideals per començar amb energia aquest pont.



Primer de tot pelem i tallem dos carbassons grandets i els posem en una olla a bullir juntament amb mig pebrot verd (és important obrir-lo i netejar-lo). Esperem 10 minuts i ho traiem de l'olla per passar-ho per la batedora. Seguidament tallem dues cebes mitjanes i mig all i ho posem en un pot amb oli per triturar-ho.
Ajuntem les dues pastes en una paella (sense oli, ja que la ceba i l'all ja en porten).


Mentre la massa verda es va fent poc a poc (a foc baix), fem dos pits de pollastre filetejats a la planxa. Un cop el tenim ben fet (sense que es torri) el passem per la trituradora.


Ara que la massa verda està ben feta i el pollastre triturat, unim les masses dins la paella. Ho barregem, hi afegim sal, pebre i orenga.




Ho deixem coure uns minuts i apaguem el foc. Deixem refredar la massa. Un cop freda ens posem a fer les boles.



Primer les arrebossem amb farina blanca, després les passem per ou i finalment les arrebossem amb farina de galeta (nosaltres fem servir una farina granulada que fa més cruixent l'arrebossat).



Ja tenim les bombes verdes fetes, ara només cal fregir-les i menjar-les!



I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios