MONA DE PASQUA

Per 13:35 , ,

Bon dia a tothom! Avui és un dia especial, és dilluns de Pasqua i us ensenyem una recepta molt bona per fer una mona.


Primer de tot hem de fer la base, que és un pa de pessic normal i corrent però que queda força alt i uniforme. Batem 5 ous, hi afegim 175g de sucre i 175g de farina i, al final un sobre de llevat i una culleradeta (així ens pujarà més). El posem uns 30 minuts al forn a 180º i el deixem refredar. 


Llavors fem una crema de rovells i sucre: en un pot posem 180ml de llet i 180 ml d'aigua, ho remenem una mica i en separem mig got. En el pot hi afegim 30g de mantega i 250g de sucre i ho posem al foc. Anem remenant i ho deixem bullir a foc molt baix durant 5 minuts. 


En un bol a part, barregem la llet i aigua que teníem al got amb 5 rovells d'ous i 20g de maizena. 


Ara unim les dues barreges al pot, a foc molt lent, sense deixar de remenar fins que es vagi tornant una crema espessa. 


Un cop s'hagi refredat una mica, ja la tenim a punt per farcir el pastís. Nosaltres el que hem fet és obrir el pa de pessic per la meitat i posar-hi crema a una banda, i Nocilla a l'altra. 



Llavors la tornem a tapar i cobrim la part de dalt amb la crema i els laterals amb xocolata fosa Nestlé postres (perquè s'hi enganxi la decoració que vulguem). 


Ara només queda decorar la mona al nostre gust!



Bon dilluns de pasqua. I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios