PASTISSETS DE CARN I ALBERGÍNIA

Per 11:32

Hola!! Ja tornem a ser aquí amb una nova recepta, un invent que, la veritat, ens ha quedat molt bo! Aquí teniu uns pastissets de carn i albergínia:


El primer que hem de fer és fregir la carn picada (500g) en una paella amb oli d'oliva i la reservem. A la mateixa paella hi sofregim 2 cebes tendres tallades ben petites. 


Un cop tenim la ceba dauradeta, hi afegim 2 albergínies també tallades petites i ho deixem coure tot junt una estona. Llavors hi afegim la carn picada i ho remenem bé.

 

Ara només ens falta posar-hi 200 g de formatge ratllat (qualsevol que es fongui bé). Llavors ho retirem de la paella, ho posem en un bol i hi afegim un ou batut i un raig de crema de llet (no ens ha de quedar com una quiche, volem una massa espessa però hi posem l'ou i la crema de llet perquè tingui consistència).


Per donar-los forma de pastisset hem fet servir un motlle de magdalenes. A la base hi posem una massa d'"oblea" (també podeu fer-ho amb pasta de full o brisa, però aquestes ja tenen la forma rodona i és més pràctic). Penseu que la quantitat de farcit és per fer les 16 "obleas" que hi ha en un paquet i, per tant, hem hagut de fer més d'una fornada. 
Les farcim amb la barreja de carn i albergínia i ho cobrim amb formatge ratllat. 



Finalment, ho posem al forn 15 minuts (els dos últims minuts en forma de gratinador) i ja els tindrem!


I ja ho sabeu...el gust és nostre.


També et pot interessar

0 comentarios