NIUS D'OU, BACON I PATATA
Hola a tots!! Com que tenim uns dies de vacances...ahir ens va venir de gust fer-nos un sopar diferent... i buscant per internet vam trobar una idea molt original! Fer ous amb bacon, però en motlles de magdalena! Nosaltres hi hem afegit alguna cosa més i...aquest n'és el resultat:
Vam pensar: "què ens agrada menjar amb l'ou ferrat?", i ens van venir al cap les patates fregides. Per això, el primer pas és tallar unes quantes rodanxes de patata i fregir-les en una paella (les posem en paper absorbent per evitar l'excés d'oli).
Llavors comencem a preparar els motlles. Primer posem una tira de bacon al voltant de cada un.
Després anem posant rodanxes de patata a la base. Fem 2 o 3 pisos, posant formatge entremig.
Ara ja toca posar-hi l'ou, però per fer la prova, a la meitat hi vam posar trossets de xistorra (podeu provar-ho amb sobrassada, algun formatge fort,...).
També podem afegir-hi uns trossets de bacon per sobre. Llavors només falta posar-ho al forn, uns 20 minuts a 180º (aneu comprovant fins que la clara estigui cuita).
Els desemmotllem i...llestos!
Ja veieu que és una recepta fàcil i una manera original de menjar un plat de tota la vida!
Proveu-ho! I ja ho sabeu...el gust és nostre.
3 comentarios
Quina pinta!!!
ResponEliminaUauu!! Quina bona pinta!!!
ResponEliminahan de estar bonissim, ho provare
ResponElimina