GOFRES

Per 13:23

Bon diumenge a tothom! Avui us ensenyem una recepta dolça, dolça... 
Fa poc vam ser a Brusel·les i des de llavors que busquem una recepta de gofres que s'assemblin als que vam menjar allà. I...voilà, avui l'hem trobat!


Nosaltres no tenim gofrera però vam trobar uns motlles Lekué per fer-los al forn. En els mateixos motlles hi ha la recepta dels gofres però no ens van agradar...així que hem fet proves i avui ens han sortit uns gofres boníssims! Si no teniu motlles ni voleu comprar-ne, també podeu provar de fer-los en una plata gran i baixa i després tallar la massa a rectangles. 

En un bol barregem 2 ous batuts amb 200 ml de llet. Després hi afegim 250 g de farina i ho anem remenant bé. 


Llavors hi afegim 120 g de mantega (fosa prèviament al microones sense que arribi a bullir). 
Hi posem també un polsim de canyella i dues culleradetes de llevat.


L'últim ingredient que hi posem és el sucre. En algunes receptes fan servir sucre perlat, però hem trobat un truc: humitejar el sucre de tota la vida (200 g), i així ens queda més compacte i farà que anem trobant trossets de sucre cruixents quan mengem el gofre. 


Abans de posar la massa al motlle, fem el mateix amb una mica més de sucre i en posem trossets a la base, perquè després quedin a la superfície del gofre. 


Al forn durant uns 10-15 minuts a 200º, i ja els tindrem!


Nosaltres els hem acompanyat amb sucre glass i Nocilla (sí, nosaltres sóm de Nocilla i no de Nutella!), però poseu-hi el que més us agradi!


Animeu-vos a provar-los! Queden realment boníssims!!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios